Thursday, 30 September 2010

FACEBOOK 5631


Deschiderea anului academic la scolile Lexis Romania are loc ca in fiecare an la 1 octombrie. Ca in fiecare an, Lexis Scoli de Limbi Straine a creat diferite prilejuri de reintalnire a cursantilor inainte de sunetul primului clopotel.

In ultimele zile, vechii colegi - copii si adulti - s-au bucurat sa se revada cu profesorii lor intr-o atmosfera relaxanta, fara carti si caiete: dupa amieze cu aer britanic la o ceasca de ceai, plimbari si picnic-uri in afara oraselor sau ceremonii de inmanare a diplomelor Trinity si Cambridge in piata centrala a urbei.

Pentru prima data insa, au participat la aceste evenimente sau au transmis mesaje fanii scolilor Lexis de pe Facebook. Le multumim celor 5.631 de fani pentru comentarii, remarci haioase, informatii valoroase, fotografii, muzica si urari.

Comunitatea Lexis de pe Facebook, formata in ultimele patru luni, va functiona ca un domeniu academic, un campus in care si-au gasit deja locul spirite tinere de toate varstele care stiu, sau vor sa invete sa foloseasca cele mai sigure instrumente de control pe care le detine civilizatia umana: cunoasterea, prietenia si comunicarea.


Lexis Brasov si Lexis Ploiesti aniverseaza 15 ani de activitate in Romania. In acest an scolar, cele doua sedii ofera cursantilor 25% discount din taxa scolara.

No comments:

Post a Comment