Saturday, 21 July 2012

Care este varsta potrivita pentru studiul limbilor straine?

Va recomand: Kids4Top
"Copiii din generatia Internetului sunt la fel de inteligenti ca si cei din generatia cu cheia de gat; ei nu sunt si nu trebuie tratati ca genii. Ei au nevoie de idei novatoare, de profesori geniali care sa-i ghideze spre succes. Orice copil are o sansa de a ajunge in top: in arta, stiinta, politica, sport. Pentru copii deosebiti avem nevoie de o abordare deosebita.

Proiectul Kids4Top introduce o noua abordare a metodicii predarii limbilor straine, dinamica, logica, eficienta si atragatoare prin varietatea tehnicilor de lucru cu copiii." (www.copiisuperdotati.blogspot.ro)

Amintiti-va mereu rezultatele dezastruoase de la Bacalaureatul 2012, pentru a nu trai o asemenea experienta cu copilul dumneavoastra. De ce s-a ajuns aici? Cine este vinovat? Aveti nevoie doar de 2 minute pentru a raspunde la sondaj.

3 comments:

 1. varsta potrivita poate fi chiar 7-8 ani, am o cunosttinta care are 2 copii de 9 si 11 ani care stiu si romana si italiana foarte bine..

  ReplyDelete
 2. Imi pare rau ca am intarziat cu raspunsul.
  Da, ai dreptate, 7-8 ani este o varsta potrivita pentru studiul limbilor straine. Programul Kids4Top este destinat doar prescolarilor, in special copiilor de 4 ani, aceasta fiind varsta cand in dezvoltarea psiho-motorie a copilului se produc cele mai importante schimbari.

  Personal, nu cred ca exista VARSTA potrivita. Am intalnit copii care au inceput studiul limbii engleze dupa varsta de 10 ani si au reusit performante exceptionale.

  Avantajul invatarii timpurii este faptul ca prescolarul invata fara emotii, fara stress si inhibitii si nu este presat de alte obligatii scolare.
  Multumesc pentru comentariu.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete